menu close menu

Elke contactlensvloeistof werkt met een andere formule en heeft verschillende samenstellingen die invloed hebben op onder meer het desinfecteren, het bevochtigen van de lenzen en het draagcomfort. Deze verschillen zijn bepalend voor welke vloeistof het beste bij u past.

 

Volg echter altijd het advies van uw contactlensspecialist voor contactlensvloeistoffen. Als u van plan bent om over te stappen op een andere vloeistof, bespreek dat dan eerst met een contactlensspecialist. En bedenk dat andere oogverzorgingsproducten, zoals zoutoplossingen en oogdruppels, niet zijn bedoeld om uw lenzen te desinfecteren en dat u deze nooit moet gebruiken in plaats van een alles-in-één-vloeistof.

 

Als u de juiste vloeistof kiest, een goede hygiëne toepast en de juiste stappen volgt voor het reinigen en bewaren van uw contactlenzen, blijven uw contactlenzen vochtig en prettig aanvoelen.

 

Voor vragen en meer informatie over contactlensvloeistoffen kunt u terecht bij walter Optiek. Wij leveren voor zowel harde- als zachte lenzen vele verschillende vloeistoffen.

KN5D0271
Deel dit:
css.php